

## Department of Health Services Emergency Medical Services Agency Paramedic/MICN County Orientation

9:00 AM- 1:00 PM 9616 Micron Ave. Suite 900 Conference Room 1 Sacramento, CA 95827

Topic	Start Time	Length
Welcome and Introductions: Short introductions on current job/classification/responsibilities/agency affiliation  • SCEMSA Staff  • Class Participants	9:00 AM	20 Minutes
General Information/Announcements:  • Bathrooms  • Breaks	9:20 AM	5 Minutes
PowerPoint Presentation:	9:25 AM	90 Minutes
Break	10:55 AM	10 Minutes
PowerPoint Presentation: Policies/Protocols:  • 7500  • 8000  • 9000  • Questions	11:05 AM	75 Minutes
Test and Evaluations	12:20 PM	30 Minutes
CEU Certificates and Accreditation Cards	12:50 PM	10 Minutes