Sacramento County Department of Health and Human Services Division of Public Health/Tobacco Education Program (TEP) Tobacco Control Coalition (TCC)



Meeting Agenda September 13, 2017 9:00 AM – 11:00 AM

Meeting Location

Sacramento County Office of Education (SCOE)

10474 Mather Blvd. Mather, CA 95655 Board Room

Facilitator: Kimberly Bankston-Lee– Chair

Scribe: Tracie Chong-Borges, Sacramento County Tobacco Education Program (TEP)

Meeting Invitees: TCC Members and Open to the Public

Торіс	Presenter	Start Time	Length
Welcome/Introductions	Bankston-Lee	9:00 AM	10 mins
Mission Statement/Approval of Minutes	Atkins	9:10 AM	5 mins
Tobacco Education Program (TEP) Update	Sheffield/Peterson	9:15 AM	20 mins
Subcommittee Updates Secondhand Smoke (SHS) Youth & Young Adult (YYA) Cessation	Laster All Tong	9:35 AM	25 mins
November Recognition Nominations	Bankston-Lee	9:50 AM	15 mins
November TCC Chair/Vice-Chair Election Nominations	Sheffield	10:05 AM	15 mins
Tobacco-Use Prevention Education (TUPE) Program Project Overview Presentation Folsom Cordova Unified School District	Rathbun	10:20 AM	15 mins
Policy Update	Gibbs	10:35 AM	10 mins
Announcements	All	10:45 AM	15 mins
Adjourn Next Meeting Wednesday, November 8, 2017 9:00 to 11:30 AM SCOE, 10474 Mather Blvd., Mather, CA 95655	Atkins	11:00 AM	

Tobacco Education Program (TEP) Staff:

Megan Sheffield, MPH Tobacco Education Program Health Program Coordinator Email: sheffieldm@saccounty.net Danica Peterson, MPH Tobacco Education Program Health Educator Email: petersonda @saccounty.net Chantal Allen-Jarrell, MPH Prevention First and Tobacco Education Programs Health Educator Email: Allen-JarrellC@saccounty.net Tracie Chong-Borges Tobacco Education Program Health Education Assistant Email: Chong-BorgesT@saccounty.net

This meeting facility is accessible to persons with disabilities. Requests for interpreting services, assistive listening devices, or other considerations should be made through the Sacramento County Tobacco Education Program at (916) 875-5869 no later than five (5) working days prior to the meeting.

A Standing Committee of the Public Health Advisory Board (PHAB) 2017. California Department of Public Health. Funded under contract # CTCP-17-34