Sacramento County Department of Health and Human Services Maternal, Child, and Adolescent Health Advisory Board

Meeting Agenda

March 13, 2018 8:00 – 10:00 a.m.

9616 Micron, Suite 900, Conf. Rm 1

Sacramento, CA 95827

Chair:

Торіс	Presenter	Start Time	Length
Call to Order and Introductions	Dr. Wang	8:00 AM	5 mins
Agenda and January 2018 Minutes	Dr. Wang	8:05 AM	5 mins
Chair & Vice Chair Voting	Dr. Wang	8:10 AM	5 mins
SNAP-Ed Update	Neela Satyanarayan	8:15 AM	15 mins
FIMR Report & CDRT presentation	Stephanie Biegler	8:30 AM	20 mins
Health Officers Update	Dr. Kasirye/Dr. Law	8:50 AM	10 mins
Nurse-Family Partnership: • Staffing • Funding • Referrals • Community Collaboration/Support • Advocacy • Benchmarks	Sheila Holcomb Leesa Hooks	9:00 AM	20 mins
Policy Update	Teresa Anderson	9:20 AM	10 mins
MCAH Update	Leesa Hooks	9:30 AM	10 mins
Board Member Updates/Announcements	All	9:40 AM	15 mins
Wrap Up/Adjournment	Effie Ruggles	9:55 AM	5 mins