Sacramento County Department of Health and Human Services Maternal, Child, and Adolescent Health Advisory Board

Meeting Agenda

January 9, 2018 8:00 – 10:00 a.m.

9616 Micron, Suite 900, Conf. Rm 1

Sacramento, CA 95827

Vice Chair: Dr. Wang

Торіс	Presenter	Start Time	Length
Call to Order and Introductions	Dr. Wang	8:00 AM	5 mins
Agenda and November 2017 Minutes	Dr. Wang	8:05 AM	5 mins
New Chair Nominations/Recommendations	Dr. Wang	8:10 AM	10 mins
Marijuana During Pregnancy	Dr. Law	8:20 AM	25 mins
Health Officers Update	Dr. Kasirye/Dr. Law	8:45 AM	10 mins
Nurse-Family Partnership: • Staffing • Funding • Referrals • Community Collaboration/Support • Advocacy • Benchmarks	Sheila Holcomb Leesa Hooks	8:55 AM	20 mins
Policy Update	Teresa Anderson	9:15 AM	10 mins
MCAH Update		9:25 AM	10 mins
Board Member Updates/Announcements	All	9:35 AM	20 mins
Wrap Up/Adjournment	Dr. Wang	9:55 AM	5 mins