Sacramento County Department of Health and Human Services Maternal, Child, and Adolescent Health Advisory Board

Meeting Agenda

May 9, 2017 8:00 – 10:00 a.m.

9616 Micron, Suite 900, Conf. Rm 1 Sacramento, CA 95827

Chair: Dr. Moynihan

Topic	Presenter	Start Time	Length
Call to Order and Introductions	Dr. Moynihan	8:00 AM	5 mins
Agenda and March 2017 Minutes	Dr. Moynihan	8:05 AM	10 mins
Health Officers Update	Dr. Kasirye/Dr. Law	8:15 AM	15 mins
CDRT/FIMR Report Timeline	Susan Richardson/ Stephanie Biegler	8:30 AM	30 mins
NFP CAB Update	Sheila Holcomb	9:00 AM	5 mins
MCAH Update	Sharon Saffold	9:05 AM	10 mins
Policy Update	Teresa Anderson	9:15 AM	15 mins
Board Member Updates/Announcements	All	9:30 AM	20mins
Wrap Up/Adjournment	Dr. Moynihan	9:50 AM	5 mins