Sacramento County Department of Health and Human Services Maternal, Child, and Adolescent Health Advisory Board

Meeting Agenda

March 14, 2017 8:00 – 10:00 a.m.

9616 Micron, Suite 900, Conf. Rm 1

Sacramento, CA 95827

Chair: Dr. Moynihan

Торіс	Presenter	Start Time	Length
Call to Order and Introductions	Dr. Moynihan	8:00 AM	5 mins
Agenda and January 2017 Minutes	Dr. Moynihan	8:05 AM	10 mins
Health Officers Update	Dr. Kasirye	8:15 AM	15 mins
NFP CAB Update	Sheila Holcomb	8:30 AM	5 mins
MCAH Update	Kris Meier	8:35 AM	5 mins
Policy Update	Teresa Anderson	8:40 AM	15 mins
Public Health Priorities – Community Health Improvement Plan Presentation	Dr. Melody Law	8:55 AM	45 mins
Board Member Updates/Announcements	All	9:40AM	15 mins
Wrap Up/Adjournment	Dr. Moynihan	9:55 AM	5 mins