Sacramento County Department of Health and Human Services Maternal, Child, and Adolescent Health Advisory Board

Meeting Agenda

September 13, 2016 8:00 – 10:00 a.m.

9616 Micron, Suite 900, Conf. Rm 1

Sacramento, CA 95827

Chair: Dr. Moynihan

Торіс	Presenter	Start Time	Length
Call to Order and Introductions	Dr. Moynihan	8:00 AM	5 mins
Agenda and May 2016 Minutes	Dr. Moynihan	8:05 AM	10 mins
Health Officers Update	Dr. Kasirye/ Dr. Law	8:15 AM	20 mins
Dental Update	Kate Varanelli	8:35 AM	10 mins
NFP CAB Update	Sheila Holcomb	8:45 AM	5 mins
MCAH Update	Quinn Wells	8:50 AM	10 mins
BIH Update:	Jennings/Bau gh	9:00 AM	10 mins
Social Determinants of Health Follow-up	Dr. Moynihan	9:10 AM	10 mins
Policy updates	Teresa Anderson	9:20 AM	10 mins
Board Member Updates/Announcements	All	9:30 AM	20 mins
Wrap Up/Adjournment	Dr. Moynihan	9:50 AM	10 mins