Sacramento County Department of Health and Human Services Maternal, Child, and Adolescent Health Advisory Board

Meeting Agenda

March 8, 2016 8:00 – 10:00 a.m.

9616 Micron, Suite 900, Conf. Rm 1 Sacramento, CA 95826-2558

Chair: Dr. Moynihan

Topic	Presenter	Start Time	Length
Call to Order and Introductions	Dr. Wang	8:00 AM	5 mins
Agenda and January Minutes	Dr. Wang	8:05 AM	10 mins
Health Officer's Report	Dr. Law	8:15 AM	20 mins
NFP CAB Update	Sheila Holcomb	8:55 AM	5 mins
MCAH Plan/FIMR Update	Quinn Wells	9:00 AM	10 mins
Board Vacancies/Reapplications	Sharon Saffold	9:10 AM	5 mins
Board Member Updates	All	9:15 AM	40 mins
Wrap Up/Adjournment	Dr. Wang	9:55 AM	